Betting online

Betting online förekommer som bekant i olika typer. De fyra största är Poker, sportsbetting, casino och bingo. Även om alla dess spel skiljer sig mycket åt så är själva grunden densamma. Spelaren satsar sina egna pengar med chans att vinna pengar. Det här är inte en typ av spel som passar alla. Jag skulle säga att majoriteten av oss, i alla fall i Sverige, inte är så förtjusta i att spela om pengar. Vi är uppvuxna i en ganska trygg miljö och lärt oss att det är viktigt att hålla koll på sin ekonomi och att då helt plötsligt börja spela om pengar är för oss ganska avlägset. Dock så lockar drömmen om att bli stenrik så mycket att många av oss ändå testar lite grand i förhoppning om att ta hem den där stora vinsten.

Det finns ett par riktiga solskenshistorier när det kommer till människor som lyckats med just det, tagit hem storvinsten så att de blir ekonomiskt oberoende. I det här fallet var det en 40 åring från Finland som hade turen och tog hem Mega Fortunes jackpott på 154 miljoner kronor. Det är pengar som räcker gott och väl för att aldrig behöva oroa sig för pengar igen och ändå leva ett liv i otrolig lyx. Tyvärr finns det dock många historier om folk som vunnit storvinsten som sedan inte kunnat hantera den otroliga förmögenhet och gjort av med alla pengar på kort tid och att sedan några år efter vinsten vara fattiga igen.

Det är alltid så tragiskt att höra sådana historier. Pengar är något som många oroa sig över och att höra om människor som då har hela den ekonomiska biten för resten av sina liv säkrad pissar bort sina rikedomar på sprit och spel är inte roligt alls. Det gäller att hålla ordentlig i plånboken och även om man är snuskigt rik, inte slösa bort pengar på skräp utan använda pengarna för att öka värdet i livet, utan att slösa.